Design selv

Inspiration

Din personlige indretningsstil og din personlighed skal komme til udtryk gennem dine møbler. Dette kan lade sig gøre, hvis du vælger at designe dine møbler selv – i samarbejde med Yoon Designs naturligvis. Der er stort set ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre, når det kommer til design-selv møbler, men har du brug for noget inspiration, så er du landet på den rigtige side.

Alle mennesker søger inspiration til deres indretning, og indretningseksperter er ingen undtagelse. Og netop det med at søge inspiration er rigtig klogt. Du skal selvfølgelig prøve at skabe din egen personlige stil, men det kan du sagtens gøre med lidt inspiration udefra.

Find inspiration i nogle af vores mange afsluttede møbelprojekter

Yoon Designs har gennem årene gjort rigtig mange møbeldrømme til virkelighed. Vi har om nogen forståelse for, at du har et ønske om at indrette dit hjem med møbler, der ikke er at finde i hver eneste husstand. Derfor giver vi dig netop mulighed for at skræddersy dine møbler fra ende til anden.

Vi har, i samarbejde med vores stilbevidste kunder, skabt rigtig mange flotte, hyggelige, charmerende og holdbare møbler, der i dag skaber glæde i danske hjem. Disse møbler kan ikke kun komme vores tidligere kunder, men også vores kommende kunder, til gode. Sidstnævnte kan nemlig finde inspiration i nogle af disse møbelprojekter.

Hos Yoon Designs laver vi meget andet end plankeborde, hvilket du vil erfare, når du dykker ned i vores inspirationsbilleder.

Find bl.a. inspiration til følgende:

  • Plankeborde (spiseborde, skriveborde, natborde osv.)
  • Kommoder
  • Hylder
  • Knager
  • … og meget andet!

Der er stort set ikke det møbel, vi ikke har lavet, så mon ikke, at du kan finde noget brugbar inspiration på siden. Og husk, at du ikke behøver at vælge den samme træsort, som en af vores tidligere kunder har valgt. Vi tilbyder både fyr, sildeben i eg, ask, eg, wenge og mahogni. Der er altså masser af gode valgmuligheder.

Endvidere bestemmer du helt suverænt målene på dit møbel (og benene, hvis der er tale om et bord).

Inspiration til dit nye plankebord

Drømmer du om at købe et plankebord til hjemmet, men mangler du inspiration til bordets udformning, ben og andre detaljer? I så fald er du landet på den rigtige side.

Hos Yoon Designs forhandler vi udelukkende skræddersyede plankeborde, så uanset hvor meget inspiration du henter i andre plankeborde, så er du sikret et unikt bord.

Som du kan se ud fra vores billeder, så har vi siden grundlæggelsen fremstillet plankeborde i rigtig mange forskellige stilarter, størrelser, farver m.m. Det understreger, at det meste kan lade sig gøre. Uanset om du derfor ønsker et stort plankebord af ask, eller om du foretrækker et mindre plankebord af eg, så kan du få opfyldt dit ønske.

Vi har ikke længere tal på, hvor mange plankeborde vi har vækket til live, og derfor har vi da også masser af inspiration at dele ud af. Denne underside vil løbende blive opdateret med nye billeder, som du kan finde inspiration i.

Brug din egen fantasi og få et unikt møbel

Ønsker du at skille dig lidt ud fra mængden med din boligindretning? Så skal du foruden at hente inspiration huske at bruge din egen fantasi og tænke ud af boksen.

Du kan evt. gøre det, at du finder et plankebord, som du godt kan lide, og så kan du rette på de elementer, som du ønsker. Det kan f.eks. være, at du falder over et plankebord, der umiddelbart indfrier dine ønsker, men som ikke kommer med de ben, du bedst kan lide. I dette tilfælde kan du blot bestille bordet med nogle andre ben.

Mangler du mere inspiration, end det du får på denne underside? Så kan vi kun opfordre dig til at kontakte os. Vi har hjulpet rigtig mange indretningsentusiaster med at få opfyldt deres drømme, så vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. Med udgangspunkt i din stil og ønsker kan vi komme med kvalificerede bud på, hvad du skal vælge i forhold til træsort, størrelse etc.

FAQ

Hvad er Yoon Designs specialister i?

Hos Yoon Designs gør vi os i skræddersyede møbler, og det har vi gjort i mange år efterhånden. Vi er ikke mindst specialister i plankeborde og sildebensborde. Hos os har du mulighed for at få et helt unikt plankebord eller sildebensbord, hvad end du ønsker et spisebord, cafébord, skrivebord eller noget helt fjerde.

Hvorfor er det en god idé at søge inspiration?

Inspiration er sundt og godt.

Det kan nogle gange være svært at sætte ord på, hvad man søger i et møbel, og derfor kan det være en god idé at visualisere det. Har du også svært ved at definere dit drømmemøbel, så tag et kig på billederne på denne side, og se om ikke nogle af møblerne minder om det, du søger. Vi kan selvfølgelig rette visse elementer, eksempelvis træsort, til, så du får indfriet dine ønsker.

Hvor kan jeg ellers holde øje med jeres møbelprojekter?

Hos Yoon Designs elsker vi at inspirere indretningsentusiaster. Derfor har vi dedikeret denne underside til brugbar inspiration.

Foruden at holde øje med vores hjemmeside, så kan vi varmt anbefale dig at holde øje med vores sociale profiler. Du kan f.eks. følge med på Facebook og Instagram.

Showroom i Holte

Levering og montering

Skræddersyede møbler

?php if ( function_exists( 'gtm4wp_the_gtm_tag' ) ) { gtm4wp_the_gtm_tag(); } ?